С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,954

Проф. Добрев: Държавността ерозира

Единственото нещо, което ме притеснява и оставя неприятно усещане, е това ерозиране на държавността, което виждам през последните седмици и което ескалира. Това, което става, не е редно и не е полезно за всички. Това не е добър знак за никого и от което трябва да излезем възможно най-бързо“. Това заяви областният управител проф. Добромир Добрев днес на последния си брифинг след като вчера стана ясно, че министър председателят Главчев е назначил на неговото място Бейнур Ахмед. Той изрази изненадата си от рокадите. Те може би винаги стават неочаквано, но нямаше индикации“, коментира проф. Добрев.

Пред медиите проф. Добромир Добрев заяви, че е доволен от работата си. „За себе си мога да кажа, че се отнесох сериозно към работата и съм доволен. Специални благодарности искам да изкажа на хората, които имаха доверие в мен и ме оставиха да работя без никакви вмешателства и намеси. Радвам се, че някои неща успяхме да свършим – някои са дребни в очите на хората, други са по-важни. Последната седмица, когато имаше напрежение с „Напоителни системи“, успяхме да решим проблема“, заяви проф. Добромир Добрев.

Той изказа благодарност към екипа на Областна администрация. „Те са сработен екип и могат да работят с всеки областен управител“, заяви проф. Добромир Добрев. Отправи пожелания за успех на новия областен управител Бейнур Ахмед. „Да помага при решаването на проблеми, които възникват с администрациите и различните министерства и да не забравя основния проблем на Шумен водата“, каза проф. Добрев.

За краткия си престой в Областната управа проф. Добрев успя да възстанови нормалната работа и връзки с медиите и с обществеността, създаде доста смислени събития и новини, отнесе се с разбиране и подкрепа към проблемите на бизнеса, поради което срещна нужното уважение.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *