Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 826

Пропуски за „Тутурутка“

Комедийното шоу „25 години Тутурутка“ идва в Шумен на 11 юли (събота). Представлението ще започне от 21,00 часа на лятната сцена в парк „Студентски“, съобщават от пресцентъра на Общината.

Входът за шоуто ще е с пропуски поради ограничения брой от 250 седящи места. Те се получават от Туристическия информационен център до централния вход на сградата на общината. При наличие на свободни места входните пропуски могат да се вземат и на място в деня на представлението 30 минути преди началото на шоуто.

Влизането за сцената ще се осъществява през централния (западен) вход на парка, който ще бъде обозначен с указателна табела и ще се използва само за тази цел. Ще бъдат поставени дезинфектанти за зрителите. Столовете за публиката ще бъдат разположени на разстояние 1,5 метра един от друг, а пространството около сцената ще бъде оградено със сигнални ленти. За влизане към заведението и парка ще се използва източният вход.

Събитието се осъществява със съдействието на Община Шумен и е част от организираните прояви, които се провеждат на открито в парка.

 

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *