С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,924

Промяна на секции

Във връзка с насрочените избори за членове на Европейския парламент от Република България и избори за Народно събрание на 09 юни 2024 г. кметът на община Шумен със своя заповед от днес образува общо 131 избирателни секции на територията на Община Шумен. Утвърдени са тяхната номерация, обхват и адрес, както и местата за обявяване на избирателните списъци.

От общинска администрация уведомяват гражданите, че с цел осигуряване на оптимални условия за гласуване и недопускане на струпване на избиратели се променя мястото за гласуване на избирателна секция № 047 от адрес: гр. Шумен, Клуб на пенсионера № 7 на адрес: гр. Шумен , ул. „Съединение“ №100 СУ „Панайот Волов“-малък физкултурен салон. Място за поставяне на избирателния списък – гр. Шумен , ул. „Съединение “ № 100, СУ „Панайот Волов“.

Избирателна секция № 039 остава с непроменено място за гласуване: гр. Шумен, Клуб на пенсионера № 7.

С оглед продължаващите ремонтни дейности в Професионална гимназия по икономика избирателните секции с № 056 и № 057 са с променени места за гласуване и за поставяне на избирателните списъци.

Избирателна секция с № 056 е с място за гласуване:  гр. Шумен, пл. „Възраждане” № 4 – Народно читалище „Добри Войников“, зала „Сава Доброплодни“. Място за обявяване на избирателния списък: гр. Шумен, пл. „Възраждане” № 4 – НЧ „Добри Войников“, входната врата на  зала „Сава Доброплодни “.

Избирателна секция с № 057 е с място за гласуване:  гр. Шумен, пл. „Възраждане” № 4 – НЧ „Добри Войников“ , зала „Сава Доброплодни “. Място за обявяване на избирателния списък: гр. Шумен, пл. „Възраждане” № 4-НЧ „Добри Войников“, витрина на Туристическа агенция „Пирин“.

Справки за номерация, обхват и адрес на всички образувани избирателни секции, както и местата за обявяване на избирателните списъци на територията на Община Шумен може да направите на сайта на Общината: https://www.shumen.bg/izbori-2/izbori-za-chlenove-na-evropejski-parlament-i-za-narodno-sabranie-9-yuni-2024/

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *