С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,705

Промяна в движението

Във връзка с извършване на строително-монтажни дейности е въведен временен режим на движение, без затваряне на пътното платно по ул. “Стадион“ посока изток, след №1 съобщават от пресслужбата на Община Шумен. Ограничението е заради извършване на строително-монтажни работи на обект „Уличен водопровод и канализация на гр. Шумен“. Временният режим ще продължи от днес до 22.01.2024г. включително. Изпълнител на обекта е „Роуд Левел“ ЕООД гр. Шумен.

Въвежда се временен режим на движение, с пълно затваряне на пътното платно за движение, свързан със строителството на газоразпределителна мрежа на „Аресгаз“ ЕАД – етапно строителство за участъци от ул. “Гиньо Писков“, до 12.01.2024 г. включително. Изпълнител на обекта е „Аква-строй – инженеринг 77“ ЕООД гр. Добрич.

Въвежда се временен режим на движение, без пълно затваряне на пътното платно  за обект „СВО на жилищна сграда“ пред №10 на ул. “Г. Димиров“, с. Илия Блъсково до 08.01.2024 г. включително. Изпълнител на обекта е „Автомагистрали – Черно море“ АД, гр. Шумен.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *