С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,954

Промени в движението

Временна организация на движението с автомобили без пълно затваряне на уличното платно се въвежда от утре (13 октомври) по бул. „Мадара“ в участъка от ул. „Калиакра“ до ул. „Мадара“ №  42 (стария вход на завод „Мадара“). Промените са във връзка с реконструкцията на магистралния водопровод и ще бъдат в сила до 20 ноември 2023 г., съобщават от пресцентъра на Община Шумен.

Също от утре (13 октомври), но до 30 ноември се въвеждат промени в организацията на уличното движение без пълно затваряне по „Владайско въстание“ в участъка от бул. „Ришки проход“ до ул. „Калиакра“ и по ул. „Калиакра“.

Промени в организацията на движението без пълно затваряне на улицата ще бъдат въведени и по ул. „Индустриална“ от „Лида“ АД до „Метал“ АД за времето от 20 октомври до 30 ноември 2023 г., включително.

До 20 октомври се удължава времето за извършване на строителните дейности във връзка с подмяната на главния водопровод по бул. „Ришки проход“ от №171 до кръстовището с ул. „Владайско въстание“.

Остава затворена за движение ул. „Димитър Благоев“ в участъка от бул. „Славянски“ до кръстовището с ул. „Цар Освободител“. Времето за извършване на строителните дейности се удължава до 20 октомври. От общинската администрация напомнят, че обходният маршрут е от ул. „Цар Освободител“ по ул. „Калоян“.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *