С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,083

Промени в движението

Във връзка с подготовката на военната клетва на курсантите от първи курс на НВУ „Васил Левски“ и провеждането на тренировки за предстоящото събитие, което ще се състои на 8 октомври пред сградата на общинската администрация в Шумен, се въвеждат промени в движението на автомобили, съобщават от пресцентъра на Общината.

На 6 и 7 октомври (четвъртък и петък) ще бъде спряно движението по бул. „Славянски“ от ул. „Карел Шкорпил“ до ул. „Адам Мицкевич“ от 8.00 до 10.00 и от 17.00 до 19.00 часа.

В деня на клетвата, 8 октомври (събота), в същия участък на булеварда движението на автомобили ще бъде преустановено от 8.00 до 14.00 часа.

За нормалното осъществяване на церемонията паркингът пред сградата на общинската администрация трябва да бъде освободен от коли в посочените  по-горе дати и часове.

На 6 октомври, четвъртък, ще се състои градско тържество, посветено на 100 години от основаването на квартал „Тракия“ в Шумен. С цел осигуряване на безопасността на участниците в деня на честването ще бъде спряно преминаването на моторни превозни средства по ул. „Тракия“, в отсечката между ул. „Родопи“ и ул. „Странджа“ от 16.30 до 19.00 часа.

Временната организация на движението ще бъде обозначена с необходимата сигнализация.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *