С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,542

Промени в движението на 24 и 25 май

Във връзка с честването на Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност и провеждането на абитуриентските балове в Шумен на 24 и 25 май 2022 г. се въвеждат промени в организацията на движение в централната част на града и в района на природния парк „Шуменско плато“ по следния график:

Временно спиране на движението на моторни превозни средства:

– На 24 и 25 май – от 8.00 до 20.00 часа по бул. „Славянски“ до сградата на Община Шумен в участъка от ул. „Карел Шкорпил“ до ул. „Адам Мицкевич“;

– На 24 май – от 8.00 до 12.00 часа по ул. „Панайот Волов“ – в участъка от ул. „Цар Иван Александър“ до бул. „Славянски“ и по ул. „Климент Охридски“ – в участъка от ул. „Цар Иван Александър“ до бул. „Славянски“.

Зоната за кратковременен престой и паркиране в тези участъци няма да функционира за определения период.

На 24 и 25 май за времето от 15.00 до 18.00 часа се въвежда временен пропускателен режим на кръстовището на бул. „Симеон Велики“ и ул. „Алеко Константинов“ и на площад „България“.

На 24 и 25 май от 15.00 до 20.00 часа се въвежда еднопосочен режим на движение по ул. „Съединение“ в участъка между ул. „Карел Шкорпил“ и ул. „Адам Мицкевич“. Посоката на движение ще се осъществява само от ул. „Адам Мицкевич“ към ул. „Карел Шкорпил“.

В часовете от 15.00 до 20.00 часа на 24 и 25 май ще бъде въведено еднопосочно движение и в района ПП „Шуменско плато“ и паметника „Създатели на българската държава“, както и по пътя от ресторант „Боровец“ към вила „Пазачница“ и Информационния център на паркинга на паметника до кръстовището на ул. „Владайско въстание“ с ул. „Поп Андрей“, уточняват от пресцентъра на Общината.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *