С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 69

Промени в движението за Великден

Във връзка с отбелязването на великденските празници се въвеждат промени в организацията на движение в централната част на Шумен, съобщават от пресцентъра на Общината.

От 16.30 ч. до 22.00 ч. на 30.04.2021 г. (петък) и от 19.00 ч. на 01.05.2021 г. (събота) до 03.00 ч. на 02.05.2021 г.(неделя) временно се затваря за движение ул. „Климент Охридски“ в участъка от кръстовището с ул. „Цар Иван Александър“ до кръстовището с бул. „Славянски“. За същите периоди от време ще бъде спряно движението и по ул. „Цар Иван Александър“ в участъка от кръстовището с ул. „Княз Борис“ до кръстовището с ул. „Климент Охридски“.

На Великден, 2 май, неделя, от 09.00 ч. до 12.30 ч. ще бъде затворена за движение ул. „Климент Охридски“ – в участъка от кръстовището с ул. „Цар Иван Александър“ до кръстовището с бул. „Славянски“. Промяната се налага заради великденския концертна ансамбъла за народни песни и танци „Шумен“, който ще се проведе от 11.00 часа на пл. „Кристал“.

Ще бъде осигурено и засилено полицейско присъствие около църковния храм „Св. Три Светители“ за времето:

Временните промени в организацията на движението ще бъдат обозначени с необходимата вертикална сигнализация.

Промяната е във връзка с постъпило искане в общинската администрация от Варненската и Великопреславската епархия и църковното настоятелство на храма „Св. Три Светители“

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *