С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 69

Прокурори с награди

Седем прокурори от Шуменския съдебен окръг са отличени с грамота и служебна благодарност за проявен висок професионализъм и компетентност при осъществяване на образователната програма “Съдебната власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури” на Висшия съдебен съвет.

Заместник-окръжните прокурори Делян Димитров, Орлин Куздов и прокурорите в окръжната прокуратура Яна Николова и Румен Рачев, Маргарита Николаева и Павлин Вълчев от районната прокуратура, който вече е прокурор в окръжната, и Мая Големанова от прокуратурата във Велики Преслав са удостоени за участието им като лектори в образователната програма на ВСС.

За нея Висшият съдебен съвет получи специалната награда на журито за 2017 г. в конкурса „Кристални везни на правосъдието“ на Съвета на Европа.

За участие в организацията на образователната програма са наградени също съдебните администратори на ОП – Шумен Анна Иванова, на РП – Шумен Таня Карова и административният секретар на РП – Велики Преслав Илияна Георгиева.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *