С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,533

Асфалтирането продължава

ул. “Неофит Рилски”

Ремонтите на улици и междублокови пространства със средства от заема за рехабилитация на уличната мрежа в Шумен и селата на общината продължават, съобщават от пресцентъра на Общината.

Улица „Цветан Зангов“ в индустриалната зона на града от бул. „Ришки проход“ до бул. „Мадара“ вече е изцяло обновена, като в отделни участъци е изградена и нова пътна основа на трасето. След полагането на новия водопровод по ул. „Иван Рилски“ приключиха и строителните работи по преасфалтиране на уличното платно. Ремонтирани са също улица „Неофит Рилски“, както и междублокови пространства в района. Близо 40 години от построяването на жилищните сгради в тази част на квартала най-после там има бордюри и тротоари.

ул. “Цветан Зангов”

Завърши ремонтът на междублоковото пространство на ул. „Владайско въстание“ №20, разчертани са и паркоместата. Преасфалтирани са локалното платно и паркингът на ул. „Съединение“ №45. Изградени са също нови бордюри и тротоари. Благоустроява се и междублоковото пространство на ул. „Цар Освободител“ № 64 и 66.

Продължават ремонтните дейности и по проекта за рехабилитация на улици и части от улици в селата на общината. Обновени са още 7 улици. Завърши строителството по улица „Георги Димитров“ в село Белокопитово. В село Лозево са ремонтирани улиците ул. „Ангел Кънчев“ и ул. „Ален мак“. Приключиха строителните работи в село Струйно по улиците „Георги Димитров“ и „Георги Бенковски“, както и по улиците „Попска“ и „Витоша“ в село Средня. На различен етап е изпълнението на проектите по уличната мрежа в селата Новосел, Черенча и Коньовец, в които се работи по други 7 улици.

ул. “Вл. въстание” 20

ул. “Иван Рилски”

ул. “Съединение” 45

ул. “Съединение” 45

 

 

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *