Одобрявате ли действията на служебното правителство?

or

гласували: 83

Продължаваме заедно напред!

Уважаеми шуменци,
Отмина изборният ден и с него завърши надпреварата на партиите и коалициите за вашия глас. Демокрацията се гради на доверието, което политиците търсят и получават от гражданите, за да имат възможността да реализират своите идеи и програми за управление. Преди четири години ние тръгнахме заедно с Вас по един труден път, с цел да реализираме нашата програма за повишаване на доходите, за запазване на българското семейство и за гарантиране на сигурността на страната и на всеки един български гражданин.
Днес, ден след изборите, можем да си направим равносметка за изпълнените обещания и пропуснатите възможности. Четири години по-късно България е по-богата и по-сигурна държава, външната политика на страната е съобразена с националния интерес, а не се диктува от външни центрове, не допуснахме прякото участие на ДПС във властта, а оттам и намесата на Република Турция в определянето на съдбата на българите. В изборния ден ограничихме, доколкото е възможно, влиянието на турските гласове върху изборните резултати.
Благодарим на всички български граждани, които ни подкрепиха и по този начин дадоха висока оценка за участието ни в управлението. Ние няма да ви предадем и ще защитаваме вашите интереси! Ще продължим да следваме политическата линия, която начертахме заедно и която цели единствено да направи България по-добро място за живеене.
Политиката обаче е цикъл. Както се случва понякога и в живота на всеки от нас, нуждата от промяна надделява над установения комфорт. Гражданското общество също се нуждае от промяна, като тя има функцията да възпитава политиците, да им напомня, че властта не е даденост, а е нужно ежедневно да се печели доверието на избирателите. Участието в управлението неизбежно носи негативи и в настоящите избори ние ги изпитахме. Вие решихте в  45 Народно събрание да няма наши представители. Въпреки изборните резултати, ние декларираме, че ще продължим да работим със същия плам и упоритост за българската кауза и ще отстояваме националните интереси, ще защитаваме традиционното българско семейство от посегателствата на нетрадиционни организации и ще пазим българските традиции. Защото ВМРО – БНД е единствената българска партия, която не прави никакви компромиси с националния интерес и с интересите на българските граждани.
Благодарим и на всички тези, които, въпреки тежката ситуация в страната, отидоха до урните и дадоха своя глас, защото това е активното гражданско поведение, което е в основата на представителния характер на демокрацията.
Продължаваме заедно напред! България е над всичко!

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *