Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 465

Прекратяват профилактиката

Националният осигурителен институт (НОИ) предприема действия за прекратяване на Програмата за профилактика и рехабилитация за тази година поради изчерпване на предвидените за нея средства в бюджета на държавното обществено осигуряване за 2019 г., съобщи директорът на  ТП на НОИ – Шумен д-р Емилия Станчева.

Териториално поделение на НОИ – Шумен ще издава удостоверения за ползване на Програмата до 15.10.2019 г. включително. Последната дата, на която лицата могат да постъпят в изпълнителите на дейността по профилактика и рехабилитация, е 16.10.2019 г., уточнява д-р Станчева.

На лицата, постъпили след тази дата няма да се изплащат средства за направените разходи за диагностични и терапевтични процедури, нощувки и частична парична помощ за хранене.

Допълнителна информация се предоставя на телефони: 054/85 58 65, 054/85 58 63,  от служителите в стая № 310, от информационното табло на ІІІ етаж в ТП на НОИ – Шумен и от официалната интернет страница на Националния осигурителен институт http://www.noi.bg/benefits/rehabilitation.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *