С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,954

Празници на детската книга

През месец април Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров” организира за своята детска аудитория традиционните Празници на детската книга и изкуствата за деца, с които библиотеката се включва и в априлските инициативи на Българската библиотечно-информационна асоциация и Асоциация „Българска книга” – XIX Маратон на четенето и Национална кампания за насърчаване на детското четене „Походът на книгите”.

В рамките на празничната програма, от 2 до 22 април, в Детски отдел на библиотеката гостува щанд с детска художествена литература и енциклопедии на издателство „Фют“, като част от предлаганите книжки ще могат да бъдат закупени със значителна отстъпка.  

Част от празничната програма са и срещите с Мария Донева и творчеството й за деца – на 18 април, от 10:30 и 13:30 ч., и със Събина Георгиева и втората й детска книга „Перото на Сами“ – на 19 април, от 11:00 и 13:30 ч. В празничния месец април библиотеката ще гостува с представяне на детски текстове и творчески работилници по тях в редица шуменски училища.

Проявите в рамките на Празниците на детската книга и изкуствата за деца са със свободен вход.

 

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *