С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,786

Поръчка за половината

 

Обществена поръчка „Събиране и транспортиране на отпадъци, почистване и поддържане, зимно поддържане и снегопочистване на улици и места за обществено ползване на територията на гр. Шумен, район “Юг” обяви Община Шумен. Максимално допустимата цена за изпълнение предмета на договора е в размер до 3.3 млн. лева без ДДС.

 

Срокът  за подаване на документи е  до 17:30 часа на 23 март 2018 г. в деловодството на Община Шумен, а срокът на поръчката е тригодишен.

 

Дейностите включват събиране и транспортиране на отпадъци от територията на гр. Шумен, район Юг, до Инсталацията за сепариране и/или Регионално депо за неопасни отпадъци, дезинфекция на съдовете за отпадъци, метене и миене на улици и площади, снегопочистване, обработване (в т.ч.опесъчаване) и зимно поддържане на улиците и тротоарите в гр. Шумен, район “Юг”. По изключение, възложителят може да поиска извършването на всяка от дейностите, предмет на поръчката,  и на другата територия на града, на същите цени и при същите условия.

 

Район Юг – обхваща парк „Кьошкове“, ул. „Г. С.Раковски“, южното платно на бул. „Симеон Велики“ до жп-надлез на ул. „Плиска“, южно от жп-линията, до южната регулационна граница на гр. Шумен, ПП „Шуменско плато“ и квартал Дивдядово. Дейността по ръчно метене на улици и площади не се възлага в района на пешеходната зона от пл. „България“ до пл. „Освобождение“ и ул. “Христо Ботев“ до пл. „Оборище“, пише в поръчката.

 

Досега изброените в поръчката дейности в район “Юг” се изпълняваха от “РТК” ООД. Едногодишният договор на фирмата изтече, което налага обявяване на нова процедура.

 

Според изявления на кмета Любомир Христов до пролетта трябва да заработи и общинското предприятие „Чистота“, на което се очаква да бъдат възложени почистването и зимното поддържане на половината град.

Коментари

  • слива за смет февруари 18, 2018 в 1:33 pm

    ” Максимално допустимата цена за изпълнение предмета на договора е в размер до 3.3 лева без ДДС.”
    За тези пари не бих прочел дори статията.

  • Loveca_ февруари 18, 2018 в 1:22 pm

    Кажете на управляващите когато сте при тях, контейнерите за смет да са с отвора към тротоара, а не към шосето!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *