С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,705

Полицията търси съдействие

Молим всички водачи, които във времевия диапазон 07,00 – 07,30 часа, които са преминавали по кръстовищата образувани от бул. „Ришки проход“ и бул. „Мадара“ и бул. „Мадара“ с ул. „Владайско въстание“ и притежават видеорегистратор в автомобилите, си да прегледат записите и да окажат съдействие за установяване на факти и обстоятелства около възникналото тежко ПТП тази сутрин в Шумен. Ако има свидетели очевидци на инцидента да се обадят на телефон 054 877 221 или да пишат на email shumen@mvr.bg. Благодарим предварително, пише в прессъобщение до медиите от пресцентъра на ОДМВР-Шумен.

Произшествието е възникнало тази сутрин около 07,20 часа в района на кръстовище, образувано от бул. „Мадара“ и бул. „Ришки проход“ в Шумен. При инцидента е пострадала тежко жена на 61 години от Шумен. Жената е в шок с множество наранявания и не може към момента да каже какво се е случило.

Сигналът е бил подаден от водач на лек автомобил, който съобщил, че е забелязал жена в кръв малко преди читалище „Тодор Петков“, уточняват от пресцентъра на полицията.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *