С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,523

Полицията провери 913-ма

В петък сутринта при “циганския мост”. Снимка: Виждам те КАТ-Шумен 2, Марио Маринов

11 досъдебни и 7 бързи производства за регистрирани престъпления са образувани по време на специализираната полицейска операция за противодействие на битовата престъпност, която се проведе на територията на ОДМВР- Шумен.

Екипи на четирите районни управления са извършили проверка на 913 лица, двама от които са били обявени за издирване и са намерени.

Седем души са задържани в хода на операцията за извършени престъпления- шофиране след употреба на наркотични вещества, притежание на наркотични вещества, държане на акцизни стоки без бандерол, незаконно присъединяване към електропреносната мрежа, кражба на дървесина.

Иззети са над 16 кг тютюн без акцизен бандерол, 840 къса цигари без бандерол, установени са две незаконни прикачвания към ел. мрежата, иззети са 6 кубика дървесина, които са били без надлежни позволителни.

За различни констатирани нарушения полицейските служители са съставили 62 акта за установени административни нарушения. Съставени са 14 АУАН и констативни протоколи от други институции, които са били включени в операцията.

Проверени са 14 заложни къщи, шест пункта за изкупуване на  черни и цветни метали, 19 автоморги, сервизи и депа за автомобили. Извършени са проверки в 57  търговски обекта.

Коментари

  • W-SEO.com февруари 8, 2023 в 10:37 am

    Нека има проверки, че много пияни и дрогирани на пътя, ужас е

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *