С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,954

Полицията пое охраната секциите

с. Ветрище

Към 19,20 часа на 8 юни 2024 година е поета охраната на СИК на територията на област Шумен, съобщиха о пресцентъра на ОДМВР-Шумен. Утре сутринта преди началото на изборния ден секциите ще бъдат предадени на секционните комисии. Полицейските служители ще извършват охрана извън секциите. Ще вземат отношение при поискване от председателя на секционната комисия при констатиране на нередности и нарушения на обществения ред и в помещенията за гласуване.

До момента от ОДМВР- Шумен са издадени 7 удостоверения на български граждани, с които могат да упражнят правото си на вот в изборния ден. Удостоверенията се издават при изгубен, откраднат, повреден или унищожен документ за самоличност.

В изборния ден сектор „Български документи за самоличност“ към ОДМВР- Шумен ще работи от 08,30 до 19,30 часа.

На тел: 054 800-588, спешен телефон 112 и 029011298, и e-mail: izbori@mvr.bg и shumen@mvr.bg се приемат сигнали от граждани, свързани с нарушения на изборния процес. Съобщенията трябва да са свързани с нарушения, които могат да възпрепятстват нормалното протичане на изборния процес и да бъдат съотносими към дейността на МВР.

с. Радко Димитриево

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *