С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,924

Полицейска операция в цялата област

В ход е специализирана полицейска операция (СПО) за противодействие на битовата престъпност. Тя се провежда на територията на цялата област.  В днешната операция се проверяват частни адреси, търговски обекти и други места, за които има данни, че евентуално може да се извършва престъпна дейност или такава, свързана с административни нарушения, съобщи говорителят на ОДМВР Ася Йорданова. Малко по-късно тази сутрин в един от районите, където се провежда СПО с репортери се срещна директорът на ОДМВР ст. комисар Георги Гендов.

 

“В специализираната операция участват служители на криминална, икономическа, охранителна и пътна полиция, сили на жандармерията, както и служители на други контролни органи. Провежда се и профилактика на криминално проявени лица. На рисковите зони сме изградили КПП, в които се извършва проверка на водача. Целта на операцията е гарантиране на обществения ред, сигурността и спокойствието на гражданите. В това число и в контекста на предстоящите избори, като нашата основна задача е да гарантираме честен и справедлив вот”, каза ст. комисар Гендов.

Полицейски екипи провериха автоморга в района над улица “Средна гора”, както и имот наблизо, резултатите от проверките трябва да станат ясно по-късно днес.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *