С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,786

Познавате ли го?

20160517_101417

Познавате ли този мъж? Районното управление на полицията в Нови пазар го издирва за разпространение в търговската мрежа на града фалшиви монети от по 2 лева. По случая е образувано досъдебно производство, но засега е срещу неизвестен извършител, тъй като самоличността на непознатия не е установена.

Охранителни камери са засекли мъж с брадичка а ла катинарче през май т. г. тогава в магазин за хранителни стоки се разплатил с монети от по 2 лева, които впоследствие се оказали фалшиви, разказаха от полицията. Купувач поискал да си купи цигари в магазин на ул. “Патриарх Евтимий” в Нови пазар, но на продавачката й направило впечатление, че монетите – 5 по 2 лева изглеждат странно. Директно му казала, че приличат на фалшиви и поискала други пари. Клиентът казал, че ще донесе от колата, но излязъл и повече не се появил. На външен вид фалшивите двулевки приличали на истинските, но били по-леки, образът на Паисий Хилендарски на гърба им не бил много ясен, а и жълтият цвят във вътрешната част на монетата е от боя.

“Въпреки предприетите оперативно- издирвателни действия към момента самоличността му не е установена, затова се обръщаме към гражданите, които имат информация да подадат сигнал на телефон 112 или в дежурната оперативна част на РУ- Нови пазар на телефон 0537/ 22251, 0537/ 22252” – обясниха то полицията. Ако познавате мъжа от снимката можете да съобщите и лично в най-близкото полицейско управление при гарантирана анонимност.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *