С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,925

Пожар изпепели дом в Смядово

В 04,50 часа на 2 декември е приет сигнал за пожар на ул.“ Васил Левски“ в Смядово, съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Шумен. Към мястото на произшествието бил насочен екип на участъка на пожарната в града. Заварили развит пожар в къща  и прилежащи постройки на 38-годишен местен жител. На помощ е повикан екип от РСПБЗН- Шумен. Унищожено е цялото домашно имущество, уреди, мебели, обзавеждане, покривна конструкция около 200 кв.м. и сгради с разгърната площ от 75 м. Причините за възникване на пожара са в процес на изясняване. Пламъците са ликвидирани с помощта на 21 тона вода. Извършен е оглед, образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 331 ал. 1 от НК.

По този повод на своята лична страница във Фейсбук кметът на община Смядово Иванка Петрова се обърна към съгражданите си с апел да помогнат на младото семейство.

Скъпи съграждани,

Тази нощ беше злокобна за младото семейство с две деца Пламена Енчева и Звездалин Иванови. Пожар изпепели дома им и цялото им имущество. В навечерието сме на най-вълшебния празник – Коледа. Тя е празник , в който правим добро, празник на милосърдието, време за надежда. Нека с нашата помощ дарим надежда на едно наше семейство, да им покажем ,че ние сме с тях, че животът продължава и се случват чудеса. Да го направим заедно, всеки може да помогне!“, призовава кметът Иванка Петрова и публикува банковата сметка, на която всеки, който има желание и възможност може да преведе средства.

Банкова сметка BG68STSA93000020807306 , Банка ДСК – Шумен на името на Звездалин Иванов.

Тези които желаят да дарят пари в брой може да се свържат директно със семейството или да дари средства в поставената кутия в Информационния център на община Смядово, информира още кметът и изказва искрена благодарност на тези, които вече са направили своето дарение.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *