С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,925

Подкрепа за 94 фирми


94 фирми от Шумен и региона получиха подкрепа в изпълнение на процедурата „Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки чрез прилагане на схема за подпомагане от Национална агенция за приходите (НАП)“. От Националната агенция за приходите на шуменски фирми са изплатени 1 231 012,94лв. общо в трите фази на програмата за подкрепа с оборотен капитал.
Близо 210 дружества от областта са подали заявления за подкрепа с оборотен капитал. Общият размер на изплатената безвъзмездна финансова помощ за страната до момента е почти 132 млн. лв. Одобрените кандидати се оповестяват чрез рубриката „Подкрепа чрез оборотен капитал“, в сайта на приходната агенция.
Допълнителни разяснения за осигуряването на подкрепа чрез оборотен капитал и отчитането на дейността кандидатите могат да намерят в актуализираната рубрика „Често задавани въпроси и техните отговори“ в сайта на НАП.
Информация и съдействие клиентите могат да получат и на infocenter@nra.bg или на информационния телефон на НАП: 0700 18 700. Обаждането е на цена, съобразно тарифата на съответния оператор.

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *