С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,925

Подкрепа за ГЕРБ – СДС

Кандидати за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС днес се срещнаха с жители на Шумен и Нови пазар. На изнесените приемни хората от двете населени места коментираха политическата нестабилност и липса на ефективна работа на институциите през последните две години.

Оплакват се от непрекъснато растящите цени и високата инфлация. Хората поискаха този път да се създаде редовно правителство. Позитивни и открити, хората споделяха за спокойствието и сигурността, които са имали преди. Доверието и подкрепата са най-ценните, които зареждат с надежда за утрешния ден.

За ГЕРБ-СДС няма сектор, който да не е с приоритет.  Най-спешно трябва да се предприемат мерки за овладяване на икономическото и политическото напрежение, което влияе върху здравеопазване, образование, социална политика, спокойната работа на местната власт. Част от средносрочните цели, които си поставя ГЕРБ-СДС са:

Високата избирателната активност е гарант за представителност на институциите. Само редовно правителство с участието на ГЕРБ-СДС ще осигури спокойствие и стабилност.

За стабилна България отново на 2-ри април с номер 2!

Пресцентър на коалиция ГЕРБ-СДС – Шумен

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *