Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 565

Подкрепа за Венков

Персонална подкрепа за кандидата на “БСП за България” за кмет на Шумен Венцислав Венков и кандидатите за общински съветници от соц. листата ще окаже председателят на Националния съвет на БСП Корнелия Нинова. Соцлидерката притига в събота, 5 октомври и ще участва в среща -дискусия с гражданите под наслов „Оттука започва промяната“.
Лидерът на левицата очаква в разговора да се включат членовете и симпатизантите на партията, както и всички граждани, независимо от политическата им принадлежност, които искат да участват активно в промяната на Шумен и на общината.

В дискусията ще участват и кандидатът за кмет на Шумен от КП “БСП за България” Венцислав Венков, кандидатите за общински съветници и за кметове на населени места, с които гражданите ще могат да се запознаят и към които да отправят предложения, мнения, коментари, забележки.

На пристигането на Нинова в Шумен може да се гледа като на ясен сигнал към членовете и симпатизантите на БСП в общината, че на тези избори БСП подкрепя един единствен кандидат, излъчен от средите на левицата и една единствена листа, тази утвърдена от общинското ръководство на социалистите.

Срещата започва в 18 ч. в концертната зала на Младежки дом – Шумен.

Междувременно в края на следваща седмица с подобна мисия в Шуменско пристига и президентът на ПЕС Сергей Станишев. Станишев, който е и бивш лидер на БСП идва за да окаже подкрепа на кандидатите на БСП за кметове на общини и населени места и кандидат-съветниците от червените листи в Шуменска област.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *