Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 706

Песента на розата

Сдружение „Сияйна зора“ Шумен и MGrieL fashion – София организират благотворително модно ревю и изложба на дизайнера Моника Господинова. То ще се състои на 12 април от 18,30 ч. в хотел Шумен. Много обичам да работя със символи и затова насловът на ревюто е „Песента на розата“ , тъй като според мен розата обединява всички качества, които жената притежава, смята младата дизайнерка.

Моника Господинова

По време на благотворителното събитие ще бъдат представени 15 рокли на модистката – уникати, специално изработени за изданието в Шумен, както и  картини – лично творчество. Тя ще представи още свои модели рисувани обувки и чанти, бижута от благороден метал, основно сребро, така най-общо Моника описва предстоящата благотворителна инициатива. Ще бъда щастлива да помогна с творчеството си, а събраните средства ще предоставя на Сдружение „Сияйна зора“, чиято работа е насочена към хората в неравностойно положение. Затова очаквам шуменци, потенциални партньори и приятели, добри хора, да се включат в благотворителната акция, казва Моника. Откупените рокли, бижута, обувки и аксесоари могат да зарадват бъдещи абитуриенти, коментира Денка Стоянова, председател на Сдружение „Сияйна зора“.

„Песента на розата“ се реализира със специалното участие на поп звездата Цвети Радойчева, а на подиума, с роклите на Моника, ще дефилират ученички от ПМГ „Нанчо Попович“.

На телефон 0893349201 можете да направите своите резервации. Кувертите са на цена 25 лв., а билетите за достъп – 5 лв. Дрескодът е червено.

31-годишната шуменка Моника Господинова от години работи в София, но не прекъсва връзките си с родния град. Завършила е Националната художествена академия – живопис. Рисуването и правенето на дрехи – това е моят начин на живот, искам хората да се докоснат до моя свят и да изживеят магията, която аз преживявам, казва Моника. От 8 години тя се занимава професионално с мода и всяка година представя свои колекции. Нейни модели носят много известни българи. Последната й клиентка е певицата Невена Цонева, която е облечена в дрехи на MGrieL fashion в клипа на песента „Двама“.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *