С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,533

Пенерлиев втори път

Даниел Пенерлиев, сн.: Фейсбук

Даниел Пенерлиев, сн.: Фейсбук

Даниел Руменов Пенерлиев е класиран на първо място в проведения вчера конкурс за директор на Регионалния исторически музей – Шумен, съобщи пресаташето на Община Шумен Добринка Русева. Другият претендент за поста беше Георги Майсторски.

Даниел Пенерлиев е получил 443 точки при изискуеми 270. На второ място е класиран Георги Асенов Майсторски с 334 точки. Двамата кандидати защитили концепции за развитие на РИМ, след което имало индивидуално събеседване.

Председател на 9-членната комисия, която изпитвала кандидатите, беше зам.-кметът по образование и култура в Община Шумен Живка Тонева. В комисията бяха включени представител на Министерството на културата, двама музейни експерти, представител на национално представените синдикални организации, както и представител на БАРОК (Българска асоциация на работодателите в областта на културата).

Комисията предлага на кмета на Община Шумен Красимир Костов да назначи на длъжността „Директор на Регионален исторически музей – Шумен” Даниел Руменов Пенерлиев.

Коментари

  • Светлозар Стоянов септември 19, 2015 в 7:32 am

    Успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *