С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,533

Пари няма, свършиха

noiТериториално поделение на НОИ – Шумен уведомява, че Поради изчерпване на предвидените средства в бюджета на държавното обществено осигуряване за 2015 г., се предприемат действия за прекратяване на програмата за профилактика и рехабилитация за тази година, съобщи шефът на ТП на НОИ в Шумен д-р Емилия Станчева.

 
Според съобщението от НОИ удостоверения за профилактика и рехабилитация ще се издават до 23 септември включително. Последната дата, на която граждани могат да постъпват в изпълнителите на дейността по профилактика и рехабилитация, е 24 септември.

 
През 2014 година в НОИ – Шумен са издадени 1 277 удостоверения, а към 30.08.2015 г. – 1 212 удостоверения, като се очаква до приключване на програмата още броят на ползващите парична помощ за профилактика и рехабилитация да се увеличи.

 
Допълнителна информация може да бъде получена на телефони: 054 85 58 65 и 054 85 58 63 от служителите в стая № 310, от информационното табло на ІІІ етаж в ТП на НОИ – Шумен и от официалната интернет страница на Националния осигурителен институт http://www.noi.bg/benefits/rehabilitation.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *