Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 492

Пак жертва

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На пътя Шумен-Бургас близо до Радко Димитриево

Пак жертва и пак на пътя Шумен Бургас. В челен сблъсък с камион “Сканиа” към 18.20 часа тази вечер близо до с. Радко Димитриево е загинал шофьорът на БМВ с варненски номера.

Зад волана на БМВ-то е бил 39-годишният Адриан Лазаровски. Лазаровски е познат като литератор, журналист и преводач на Стивън Кинг у нас. Носител е на националното отличие за най-добър преводач в сферата на фантастиката за 2014 година.

Според неофициална информация лекият автомобил се е движил от Шумен в посока Бургас. След Дибич и малко преди Радко Димитриево шофьорът вероятно е тръгнал да изпреварва друга кола и е бил изнесен в лявото платно. В този момент срещу него се движела “Сканиа”, също с варненски табели, с полуремарке пълно със зеленчуци. 34-годишният шофьор на камиона видял леката кола и се опитал да предотврати катастрофата като свие вляво, но сблъсъкът бил неизбежен.

От удара предните три четвърти на БМВ-то са намачкани до неузнаваемост. Шофьорът на камиона е проверен за алкохол, няма данни да е употребил. За няколко часа движението по пътя Шумен – Бургас беше отклонено през Мараш и Салманово.

 

Загиналият Адриан Лазаровски, преводачът на Стивън Кинг на български език.

Загиналият Адриан Лазаровски, преводачът на Стивън Кинг на български език.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *