С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,705

Още търсят извършителя на тежко ПТП

Повече от 24 часа няма информация за шофьора, причинил катастрофата вчера сутринта, при която тежко пострада 61-годишна шуменка. Въпреки призивите на полицията шофьорите, които имат видеорегистратори в колите си да прегледат записите и да съдействат, за да бъде открит извършителят на тежкото престъпление, все още няма подадена информация. Няма сигнали и от други свидетели.

Пострадалата е с опасност за живота. Настанена е в шуменската болница в тежко състояние с множество наранявания. Установена е ампутация на лявата ѝ ръка под лакътната става, фрактура на седем ребра вдясно и пневмоторакс на бял дроб, пише в съобщението на пресцентъра на ОДМВР-Шумен

Пътно-транспортното произшествие стана вчера сутринта малко преди 07,20 ч. на кръстовище, образувано от бул.“ Мадара“ с бул.“ Ришки проход“ в Шумен. Неустановен водач с неустановено към момента моторно превозно средство нарушил правилата за движение и  блъснал пресичащата пешеходка.

Работата по установяване на извършителя на ПТП, който е напуснал продължава. За извършено престъпление по чл. 343 ал. 1 буква  „Б“ от НК е образувано досъдебно производство, уточняват от  пресцентъра на полицията.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *