Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 465

Оцелели в дерето

Майка и син от Велики Преслав са оцелели по чудо при тежка катастрофа по пътя между с. Тича и Котел, съобщи сайтът Котелнюз. Катастрофата е станала на 2 километра от входа на Тича.

Зад волана на “Фиат Пунто” с шуменски табели е била майката. “Тъкмо беше спряло да вали, цялата пътна настилка беше много мокра. Познавам пътя, често пътувам оттук. Въпреки, че се движехме доста бавно, реших още да намаля с оглед на многото завои. С натискането на спирачките колата поднесе, последва удар в мантинелата, след което за части от секундата паднахме в дерето. Имахме късмет, че автомобила падна в реката почти по гуми и леко остана на една страна, което направи най-бързо и безопасно излизането ни от колата. Отдавам изключително значение на факта, че двамата със синът ми бяхме с предпазните колани. Искам да отправя апел към всички водачи винаги да ги ползват. Не мога да коментирам дали пътната настилка е виновна за произшествието ни.” – разказва жената, цитирана от Котелнюз.

Според местни хора след всеки дъжд или дори роса пътят в този участък става опасен и има доста жертви на това място. Сред един от първите притекли се на помощ на преславяни бил общинският съветник от Котел Мастън Муртазов. Според него също проблемът е в асфалтовото покритие, а преди преасфалтирането на участъка нямало толкова катастрофи.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *