С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,924

Определиха местата за агитация

Заповед на проф. Христо Христов определя местата за поставяне на агитационни материали на територията на община Шумен за предстоящите избори за членове на Европейския парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024г., съобщават от администрацията

Списъкът с местата за поставяне на агитационни материали – плакати, реклами, обръщения и други агитационни материали можете да намерите на официалния уеб сайт на Община Шумен в секция „Избори“ – https://www.shumen.bg/izbori-2/izbori-za-chlenove-na-evropejski-parlament-i-za-narodno-sabranie-9-yuni-2024/

Поставянето на агитационни материали на сгради, огради и витрини, които са частна собственост, да става след писмено разрешение на собственика или управителя на имота, се посочва още в текста на заповедта.

Агитационни материали могат да бъдат поставяни от 10 май, когато ще бъде открита предизборната кампания. Сигналите за неправомерно поставени предизборни агитационни материали се подават до областния управител, съответно кмета на общината или кметството.

От 30 април гражданите могат да направят справка в избирателните списъци, административните адреси на всяка избирателна секция и мястото на гласуване в сайта на Община Шумен – https://www.shumen.bg/izbori-2/izbori-za-chlenove-na-evropejski-parlament-i-za-narodno-sabranie-9-yuni-2024/spravka-po-izbiratelni-spisatsi-za-izbori-za-narodno-sabranie/  или на местата за обявяване на избирателните списъци.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *