С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,799

Оправяне на сметки

Двама шуменци на 31 и 35 години са били задържани в полицейското управление в Шумен за хулиганство, съобщи говорителят на ОДМВР Ася Йорданова.

Около 18 часа снощи неизвестни мъже влезли в офис за кредити на ул.“ Ген. Скобелев“ . Използвали физическа сила и нанесли побой с дървени колове, брадви и метални тръби на двама местни жители на 23 и 34 години. Нанесени били материални щети по паркирани пред офиса на фирмата леки автомобил  Мерцедес „ ЦЛС 350 „ и Мерцедес „Ц350“, двата с шуменски табели. Обектът е снабден с камери за наблюдение но това не е спряло нападателите. Според хора от квартала в района се чули и изстрели с пистолет, в полицейския бюлетин обаче не се споменава за стрелба.

В хода на проведените бързи действия извършителите са установени и задържани мъж на 31 и друг шуменец на 35 години. За извършено престъпление по чл. 325 ал. 1 от НК е образувано досъдебно производство. Работата по него продължава под надзор на РП- Шумен. Изясняват се мотивите за престъплението, като една от работните версии е неуредени финансови взаимоотношения.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *