С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,925

Оперетен спектакъл на Паметника

Община Шумен, НЧ „Стилиян Чилингиров-1963“ и СНЦ „Смесен хор „Проф. Венета Вичева“ канят шуменци на оперетен спектакъл „Помниш ли ти …“ с избрани откъси от „Царицата на чардаша“ на Имре Калман, съобщават от пресцентъра на общината. Концертът ще се състои на 10 юли, понеделник, от 21.00 часа на паметника „Създатели на българската държава“ с участието на Духовия оркестър „Михаил Биков“ и Смесения хор „Проф. Венета Вичева“ под диригентството на Христо Атанасов. На пианото – Жанета Кацарова и Симеон Божилов.

Публиката ще се наслади на познатата експлозия от страсти, пламенни емоции и побеждаващата сила на любовта в изпълнение на гост-солистите Станислава Марчева, Марин Русинов, Пролет Пенчева, Велин Михайлов, Владимир Маринов, Вяра Железова, шуменските хористи и музикантите от оркестъра.

По време на спектакъла ще бъде използвано художествено осветление, което ще оживи пространството около паметника. Ще бъде изградена специална сцена със завеси, подиум и декор, който наподобява обстановката в кабаре.

Концертът се реализира с финансовата подкрепа на Община Шумен, „Алкомет“ АД и други спонсори.

Входът е свободен. Общината осигурява безплатен превоз за отиване и връщане. Три автобуса ще тръгват от сградата на общината в 19.30, 20.00 и 20.30 часа, а за връщане – в 22.30 и 23.00 часа от паркинга на Информационния център.

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *