Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 706

Операция “Наркомат”

Популярен в шуменския ъндърграунд наркодилър е бил задържан при полицейска операция в района на Горското в късния следобед във вторник, съобщи за Шмоко.бг редовен пътник по автобусна линия номер “4”. Мъжът е арестуван в автомобила си в момент на сделка с купувач на “стока”. Според очевидци в последвалата светкавична акция на ъгъла на улиците “Васил Друмев” и “Любен Каравелов” са задържани още няколко мъже.

Задържаният е бил в полезрението на полицията от доста време, но бил чакан удобен момент за задържането му с улики и в момент на извършване на сделка по продажба на наркотични вещества. Според неофициална информация дилърът използвал за тайници за съхранение на стоката си вендинг автомати за кафе на различни места в града. Тъй като машините подлежат на периодично обслужване – зареждане, почистване, събиране на парите, честото отваряне и затваряне на “наркоматите” не се набивало на очи, а в същото време в безопасност били както стоката, така и продавачът.

Във вторник следобед дилърът бил забелязан в компанията на още един мъж до кафе автомат в района на автобусна спирка на бул. “Симеон Велики”. Репортер на сайта установи, че автоматът е изтърбушен и в него няма нищо, а според живеещи наблизо той не работел и днес някакви мъже дошли да го демонтират. На този момент няма официална информация за задържаните до Горското и причините за техния арест.

* името на операцията е художествена измислица на Шмоко.бг

 

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *