Искате ли да има предсрочни парламентарни избори?

or

гласували: 47

Онлайн канцелария в “Савата”

“Онлайн” канцелария въвежда от днес заради разпространението на COVID –19 и зачестилите случаи с положителни проби в област Шумен ръководството на СУ “Сава Доброплодни”. Чрез системата на електронния дневник всички регистрирани в “Школо” родители получиха съобщения за нововъведенията, които трябва да ограничат прекия физически контакт и разкарването до училище без да ограничават дейността на канцеларията.

При необходимост от издаване на служебна бележка от учебното заведение това може да стане с уведомяване на класния ръководител или с изпращане на съобщение на електронната поща на училището с посочване на исканата информация или документ. Служебната бележка ще бъде изготвена и предадена на детето от класния ръководител. Заявления до класния ръководител и до директора на училището за отсъствие по семейни причини са качени на сайта на училището в рубрика „Учебна дейност“, формуляри за изтегляне, информират още от училищната администрация. В случай, че родителите нямат възможност да изтеглят формулярите в домашни условия, могат да се обърнат към класния ръководител.

От вчера СУ “Сава Доброплодни” публикува на сайта си бюлетин за актуалното състояние със заболели и карантинирани заради COVID-19 ученици, преподаватели и служители, както и за учениците с грипоподобни сиптоми. От интернет страницата могат да бъдат изтеглени бланки за преминаване към обучение от разстояние в електронна среда по медицински причини, свързани с ученик, по медицински причини, свързани с член на семейството и по желание на семейството или ученика.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *