С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 835

Общината купува 4 жилища 

Община Шумен съобщава, че има намерение да закупи 4 броя апартаменти, с които да обнови общинския жилищен фонд. Заинтересованите страни – юридически и физически лица могат да представят ценови оферти до 3 ноември 2022 г. . Жилищата трябва да отговарят на следните изисквания: Да представляват самостоятелни жилищни имоти; Да са с площ между 40 кв.м. и 65 кв.м.; Да са в добро състояние или завършени по БДС, необзаведени; Да са разположени в жилищни сгради – ново строителство с монолитна конструкция. Могат да бъдат разположени в различни райони на гр. Шумен, уточняват от общината.

Офертата следва да е със срок на действие не по-малко от три месеца и да съдържа пълни и точни данни за апартаментите както следва: Идентификатор на самостоятелния жилищен обект по Кадастралната карта на гр. Шумен; Точен административен адрес; Състояние; Площ; Етаж;  Функционално разпределение; Наличие на изба, площ; Съответните идеални части от общите части на сградата и правото на строеж; Цена.

Офертите трябва да бъдат адресирани до Община Шумен с административен адрес гр. Шумен, бул. „Славянски“ № 17, стая № 204, или по електронен път на адрес: mayor@shumen.bg.

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *