С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,716

Обществено обсъждане

Община Шумен уведомява гражданите и заинтересованите страни, че на интернет страницата на общинската администрация в раздел „Обществено обсъждане“ е публикуван проект на „Програма за управление на отпадъците на община Шумен с период 2021 – 2028 г.“, съобщават от пресцентъра на общината.

В рамките на 30 календарни дни от днес, 17 март, до 16 април 2023 г. ще бъдат проведени писмени обществени консултации във връзка с предложения вариант.

Становища, мнения и коментари могат да бъдат изпращани на хартиен носител на адрес: гр. Шумен, бул. „Славянски“ №17; на вниманието на кмета на община Шумен Любомир Христов; относно проект на „Програма за управление на отпадъците на община Шумен с период 2021 – 2028 г.“

Текстовете могат да се предоставят и по електронен път на e-mail: mayor@shumen.bg, z.atanasova@shumen.bg

Към публикувания проект на „Програма за управление на отпадъците на община Шумен с период 2021 – 2028 г.“ са приложени списък на отпадъците, извън обхвата на Закона за управление на отпадъците, Регионалното депо за неопасни отпадъци и Националния план за управление на отпадъците, както и списък на използваните ресурсни материали и анализи към програмата.

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *