С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,523

Обсъждат бюджет 2020

Публично обсъждане на проекта за бюджет на Община Шумен за 2020 г. ще се проведе на 14 януари, вторник, от 13.30 часа в зала 363 на общината. Кметът Любомир Христов кани жителите на общината, представители на бизнеса, спорта, неправителствените организации, второстепенните разпоредители с бюджет, читалищните настоятелства и на различни обществени сфери да се включат в обсъждането, съобщават от пресцентъра на общината.

В отправената към шуменци покана се казва, че разработването и приемането на общинския бюджет са част от най-важните решения за бъдещето и те трябва да се вземат с активното участие на гражданите. Чрез общественото обсъждане се дава възможност за информираност и реално участие на населението при определяне на обществените потребности, приоритетите и реда на тяхното осигуряване.

Проектобюджетът за 2020 г. вече е публикуван на интернет страницата на общината. Мнения, препоръки и становища могат да се представят в деловодството на Община Шумен, стая №204, до 12.00 ч. на 13 януари, на електронен адрес: mayor@shumen.bg или на сайта на общината: http://www.shumen.bg/контакти-2/.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *