С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,799

Нов спектакъл за деца

На предстояща предпремиера на кукления спектакъл “Circus Maestro”, която се очаква да бъде вълнуващо и незабравимо събитие, кани децата ДКТ “В. Друмев” в Шумен. Тя ще е на 24.05.2023 г. от 17.00 ч. в зала “Патиланчо”.

“Circus Maestro” е шоу спектакъл със сапунени балони в сферата на класическата клоунада. Действието се развива в цирка на господин Маестро, а негов асистент е Ернесто. Скромният и наивен екип на цирка представя атрактивното си шоу пред публика за пореден път. Маестро и неговият опит в сферата демонстрират професионализъм и спиращи дъха атракции, докато Ернесто е задължен за техническата част на шоуто. Те са изключителен тандем. Както сапуненият балон е една перфектна структура от вода и сапун и е невъзможно да бъде нарушена, така и връзката между нашите герои е силна и взаимна. Огромните балони, балоните с дим, балоните с огън и други атракции са част от номерата, които Маестро владее отлично, а Ернесто тепърва трябва да учи.

Режисьор на спектакъла е Коле Китанов, сценограф – Александра Йотковска. Участват актьорите Росен Караджов и Вилиана Димитрова.

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *