С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,082

Нов комплекс „Българска скара“

Нови еко решения предлага фирма „Българска скара“ – скоро картонените кутии за храна ще заменят досегашните пластмасови, а към края на март се очаква да пристигнат и електрическите автомобили, с които готовите ястия по поръчка ще се разнасят до домове и офиси. Това заяви Данаил Данчев, управител на новия комплекс „Българска скара“, който днес отвори врати в Шумен.

Новата база се намира в самостоятелна сграда на ул. „Съединение“ 45, до Базовото училище. Освен заведението за хранене, обектът ще разполага на втория етаж и с хотелска част, която ще бъде отворена до 10-ина дни, каза Данчев.

Седмият поред обект на „Българска скара“ в Шумен ще предлага добре познатата вече в града традиционна българска кухня, скара, супи, готвени ястия, както и десерти, приготвени по домашни рецепти и всичко това на приемливи цени.

Частта за хранене разполага със 70 седящи места. Храната можете да консумирате на място, в уютна обстановка или да си вземете за вкъщи. Капацитетът на кухнята е за изхранване на 2000 човека средно дневно.

Българска скара“ работи с екологично чисто месо от собственото си месопреработвателно предприятие, което се намира в с. Дибич, където е производствената и логистичната база на фирмата.

Екологично чистите продукти и запазената марка на традиционни български рецепти е в основата на успеха на „Българска скара“. Фирмата вече има 54 обекта в 25 града в страната. Три обекта успешно работят и на територията на съседна Румъния.

Почитателите на „Българска скара“ могат да получат повече информация или да заявят поръчки на тел. 089 332 2052. Работното време е от 8 до 21 ч.

Менюто за деня можете да намерите и на ФБ страницата на фирмата тук. 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *