С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 167

Нов заместник областен управител

Със заповед на министър-председателя Кирил Петков за заместник-областен управител на област Шумен е назначен Николай Колев. Днес Николай Колев официално встъпи в длъжност и бе представен от областния управител д-р Владимир Йолов на екипа на Областна администрация – Шумен, съобщават от пресцентъра на администрацията. Областният управител заяви, че очаква заедно с новоназначения си заместник да продължат да работят активно, да създадат нов модел на управление в област Шумен с работещи институции и бързо решаване на проблемите на хората.

Николай Колев е роден през 1979 г. в град Шумен. Завършил е Професионална гимназия по икономика в Шумен. Той притежава бакалавърска степен по специалността „Счетоводство и контрол“ от Икономически университет-Варна. Магистър е по финансов мениджмънт в Стопанска академия „Димитър Ценов“-гр. Свищов. Има дългогодишен опит в частния сектор и международния бизнес, заемал е ръководни мениджърски позиции. През последните две години е управлявал административни проекти в страната.

Със заповед на министър-председателя Кирил Петков са освободени досегашните заместник-областни управители на област Шумен Албена Бабева-Сланева и проф. д-р Сашо Евлогиев. Пред всички служители на администрацията областният управител им благодари за професионализма, отговорността и коректността в съвместната им работа.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *