С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,954

Нов директор на СИДП

Инж. Петър Ганев е новият директор на СИДП ДП, гр. Шумен. Той е назначен със заповед на министъра на земеделието и храните д-р Георги Тахов, съобщават от пресцентъра на предприятието.

Петър Ганев е роден през 1977 г. в гр. Шумен. Завършил е Гимназия с преподаване на чужди езици „Никола Йонков Вапцаров“ – Шумен. Владее английски и немски език.

През 2001 г. придобива висше образование в образователно-квалификационна степен „Бакалавър“ в ЛТУ-София, специалност „Горско стопанство“, а през 2010 година придобива магистърска степен по „Горско стопанство“ с направление „Лесовъдство“ в същия университет.

Професионалния си опит започва като упражнява частна лесовъдска практика в сферата на недържавните гори. От 2009 г. до 2011 г. работи като старши лесничей в ДГС-Шумен. От създаването на СИДП ДП през 2011 г. постъпва на работа в Централно управление на предприятието, като началник на отдел „Маркетинг, продажби и ловностопанска дейност“. В последствие, в периодите 2014 – 2021 г. и от 2023 – до момента, инж. Петър Ганев е заемал длъжността заместник-директор на СИДП ДП, гр. Шумен.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *