С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,362

Нещастие в яз. Имренчево

Веселин Димитров. Снимката е направена два часа преди инцидента.

Веселин Димитров. Снимката, публикувана във Фейсбук, е направена два часа преди инцидента.

Ловците от дружинката в преславското село Имренчево се сбогуваха в неделя със своя приятел Веселин Димитров – Веско Чапая. Мъжът, роден 1966 г., се е удавил вчера в язовира, който се намира на километър и нещо от селото, и станал косвена жертва на откриването на ловния сезон.

Нещастието се случило  в събота в ранния следобед, малко след откриването на птичия лов. Веско не бил с авджиите на излета, но следобед наминал край язовира да се види с приятелите, които вече се били захванали с “разбора” и се черпели край водоема.

Според запознати, по някое време Веселин и кметът на Имренчево, който също бил в компанията, влезли във водата да се разхладят. Кметът плувал напред, Веселин – след него. Плували и си приказвали. Изведнъж кметът се усетил, че Веско се нещо умълчал. Обърнал се и него го нямало, споделил кметът по-късно.

Веднага започнали да го търсят. Извикали и помощ на тел. 112, дошъл и арендаторът да помага. Във водата имало заложени рибарски мрежи. Дръпнали една от тях и тялото на Веселин се показало. Бил се удавил. Точната причина за смъртта му се установява от съдебно-медицинска аутопсия.

Язовирът при с. Имренчево се стопанисва от арендатор. На няколко места има табели “Къпането забранено!”, които мъжете самонадеяно са пренебрегнали, видя Шмоко. Според хора от селото, Веселин Димитров нямал свое семейство. Неотдавна починал баща му, а той се грижел за майка си.

IMG_0052

IMG_0051

IMG_0048

IMG_0047

Коментари

  • nirvana август 9, 2015 в 5:38 pm

    Ummmiraaaat horata mrat kato muhiii

  • познат август 9, 2015 в 5:18 pm

    Пак сте нещо не разбрали и пишете глупости,Веско лека му прьст го извадиха собствениците на язовира с лодка на гражданска защита,след два часа безуспешно тьрсене от ловджиите

  • Jesus Christ август 9, 2015 в 1:42 pm

    Пиян е бил.Ясна работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *