Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 813

Неоткрити надежди

На 19 ноември от 17,30 ч. в концертната зала на НЧ „Д. Войников“ в Шумен ще се състои гала концерт на лауреатите на 12 конкурс за творчески изяви на хора с ментални увреждания „Неоткрити красиви надежди – 2019“. Входът е свободен. Гала концертът се организира от Сдружение „Сияйна зора“ – Шумен, с финансовата подкрепа на Община Шумен..

Конкурсът  и тази година бе проведен през септември в Приморско, а сега със своите художествени програми в Шумен ще се представят участниците, заели призови места в четирите дни от конкурса, съобщи Денка Стоянова от Сдружение Сияйна зора. Конкурсът има за цел да представя възможностите и уменията на хора, ползващи различните видове социални услуги, както и да популяризира работата на специалистите, работещи в тези структури, чиято дейност остава скрита за обществото, но е много важна за потребителите. „Концертът в Шумен ще представи победителите пред шуменската публика и ще даде възможност на една сцена да представят своите умения участници от различни социални услуги. Самите участници, както и техните ръководители смятат, че не е възможно да приключат  годината, без сценично участие в Шумен, където се чувстват добре приети и техните усилия оценени“, допълни Стоянова.

Конкурсът „ Неоткрити, красиви Надежди“ и самото Сдружение „Сияйна зора“, винаги са намирали подкрепа както сред гражданите на Шумен, така и сред организации и фирми от региона. Гала концертът на победителите е един малък поздрав към всички тях, допълни Стоянова.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *