С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 167

Нека заедно да се погрижим

Проф. Христо Христов

“Нека да направим така, че да живеем в подредена и чиста среда. Нека заедно да се грижим и да пазим природата и местата, където живеем“. Това е апелът на областния управител проф. Христо Христов във връзка с кампанията “Да изчистим България заедно”.

И през тази година Областна администрация Шумен  съдейства за реализирането на инициативата, която ще се проведе на 17 септември, съобщават от пресцентъра на институцията. И през 2022 година тя е под наслов „Подай ръка на природата“. Кампанията се организира за десета поредна година и е една от най-мащабните доброволчески инициативи у нас, която обединява институции, неправителствени организации, представители на бизнеса и граждани в името на каузата за по-чиста околна среда.

Областна администрация оказва техническа и логистична помощ за провеждането на кампанията чрез дейности по организацията по указания на Министерството на околната среда и водите. Целта на администрацията е със съдействието на всички партньори да бъдат мотивирани жителите на нашата област за активно участие в кампанията. „Надявам се инициативата да намери поддръжници сред представителите на административните структури, училищата, детските градини, фирмите, неправителствените организации и всички жители на общините”, каза областният управител проф. Христо Христов ден преди мащабната акция по почистването..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *