С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,716

Началото на политическия сезон

Пръч, демек мъжка коза оживи скучния ден на минувачите в центъра на Шумен, след като се излегна на тревичката между Регионалната библиотека „Стилиян Чилингиров“ и Община Шумен.

Според очевидци, козелът слязъл по пътя на шуменските партизани – от Балкана до паметника, който символизира тяхното слизане и влизането им във властта през 1944 година. Според спекулации на пешеходци, пръчът, който по осанка не отстъпва на всички партизани, дошли от гората през периода 1944-2022 година, слязъл да се ослуша ще има ли мнозинство в парламента и накъде да блее, та да го запишат на хранилка в борда на някое държавно предприятие. Имал претенции, че разбира от млади върби, стари пръчки и други горски видове.

Предположенията за това, че козелът е слязъл да търси политическа кариера в града засега не се потвърждават, а единственото основание за тях се оказа практиката на държавното управление през последните години. По-всяка вероятност животното е избягало от дома си някъде в подножието на Илчов баир, а в момента е прибрано в безопасност в зоопарка.

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *