С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,533

Нарушение и наказание

Актовете са за увреждане на общинско имущество и за преминаване през пешеходна зона.

Актовете са за увреждане на общинско имущество и за преминаване през пешеходна зона.

Два акта за нарушения на разпоредбите на Наредба № 1 са съставени на шофьора, доставил дърва на клиенти на “Дедеагач” 11 в Шумен, съобщи за Шмоко.бг шефът на общинския инспекторат Свилена Иванова. Инспекторатът се самосезирал по публикацията на сайта ни за увредена настилка на новоизграждан плочник в кв. “Тракия”.

 
“Открихме собствениците на фирмата доставчик на дървата и шофьора на камиона. Шофьорът си призна вината, имаме писмените му сведения, че завчера е доставил дърва на този адрес и е минал през плочника.” – коментира Свилена Ивенаво. На нарушителя са съставени два акта за установяване на нарушение. Единият е за увреждане на общинско имущество, другият за преминаване през пешеходна зона.

 
Успоредно с това са проведени разговори със собствениците на фирмата доставчик на дървата за огрев. Обяснено им е, че може да им бъде потърсена отговорност за причинените имуществени вреди, но им било препоръчано да се свържат със строителите на обекта и да възстановят щетите – финансово или с труд.

Коментари

  • Loveca_ октомври 2, 2015 в 5:09 pm

    “увреждане на общинско имущество” Обектът не е пуснат в експлоатация, така че не може да става дума за общинско имущество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *