Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 465

Направо в цикъла

Инцидентът станал към 5 сутринта.

Инцидентът станал към 5 сутринта.

“Опел Астра” с шуменски табели се озова директно в трап по булевард “Ришки проход”, след като шофьорът не забелязал загражденията и знаците пред изкопа по т. нар. втори воден цикъл на Шумен.

 

“В дупката пред Примекс на булевард Ришки Проход се е “вкопала” една лека кола. Вероятно причината е необезопасената от строителите по ИСПА дупка , която трябваше да е дори асфалтирана преди 30 юни 2015 година.” – съобщи на редакционната поща рано сутринта читател.

 

Участъкът, който се пада точно срещу “Примекс” и “Темакс” е обозначен със знак, че пътят е в ремонт, има и ограничение от 40 километра в час, както и знак Г10 “Преминаване отляво на знака” (преди знака, както сме го учили навремето). Въпреки това сребриста “Астра” с номер H 47 26 AH e карала направо, минала е през металната ограда и се е забила в трапа. Това е станало към 5 сутринта, когато вече е било светло.

 

В автомобила са пътували шофьорът и пътник. Зад волана е бил 19-годишният Мустафа Мустафа. При тест с дрегер апаратчето отчело нула промила. Шофьорът и спътникът му излезли от автомобила със собствени сили. “Когато на местопроизшествието е пристигнал патрул, полицаите са установили, че водачът има кръв по главата и едната ръка, но след преглед в болницата е станало ясно, че няма счупвания и двамата са оставени в МБАЛ само за наблюдение” – коментира пред Шмоко.бг говорителят на полицията Ася Йорданова. Тя потвърди, че шофьорът не е употребил алкохол.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *