С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,716

Награден прокурор

Освен заплата за ведомост и награда получава за работата си по длъжностна характеристика мл. прокурор Христо Марков от Шуменската районна прокуратура, съобщават от Апелативната прокуратура във Варна. Главният прокурор на Република България е наградил младши прокурор Христо Марков от Шуменска районна прокуратура с отличие „Служебна благодарност“, както пишат в мейла от прокуратурата “за проявен професионализъм и безупречно изпълнение на служебните задължения по 12 бързи производства с предмет престъпления против реда на управлението, приключили с осъдителни присъди в рамките на месец декември.”

„Предложението за награждаване е направено от Любомир Георгиев – административен ръководител на Районна прокуратура – Шумен, предвид изключително професионалната и прецизна работа на младши прокурор Марков по ръководените от него 12 бързи производства срещу мигранти, преминали нерегламентирано границата на Република България. Те са приключени в изключително кратки срокове – в рамките от 24 до 36 часа от започване на разследването до постановяване на окончателен съдебен акт по всяко едно от тези дела“, посочиха от прокуратурата.

Младши прокурор Христо Марков завършва специалност „Право“  през 2018 г. в Университета за национално и световно стопанство в гр. София. На 30 август 2021 г. е назначен на длъжността младши прокурор. Изпълнява образцово служебните си задължения в Районната прокуратура на град Шумен.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *