С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,884

Награда за заслужилите

Екипът на отделението по „Уши, нос, гърло“ към МБАЛ – Шумен получи днес наградата „Заслужил медицински колектив“ на община Шумен за 2022 г., с която бе удостоен неотдавна. Церемонията бе в началото на днешното заседание на сесията на Общинския съвет.

Кметът Любомир Христов и председателят на местния парламент Ася Аспарухова връчиха приза на д-р Ивелин Христов, който представляваше отделението.

Отделението навършва 70 години, но не това е причината за тази награда. Това е водещо отделение в България. То е единственото в североизточна България, в което лекарите извършват операции с модерни техники. Ние трябва да се гордеем с това, което имаме. Пожелавам здраве на колектива и да продължават да работят със същата отдаденост“, каза кметът Любомир Христов.

От името на екипа на отделението д-р Ивелин Христов благодари за оказаната чест. „От името на колектива на отделението „Уши, нос, гърло“ и от името на началника му д-р Бозов изказвам голямата си благодарност за високата оценка, която ни давате. Всичко, което направихме за развитието на ушното отделение, вие го оценихте днес с тази награда и това ни прави щастливи. Отделението през последните 10-15 години се разви много. Постигнахме трето ниво на компетентност, каквото имат клиниките в България, развихме и използваме най-модерна технология и смятаме, че така даваме нашия принос за здравето на населението не само в Шумен, а и в цяла североизточна България“, каза д-р Христов.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *