Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 940

“Мъжкар” с белезници

Изнасилвач от Шумен е бил арестуван за брутална сексуална гавра, придружена с грабеж, научи Шмоко.бг. Източник от прокуратурата потвърди за инцидента, очаква се официална информация по случая.

Жертвата е 65-годишна жена, която живеела в Шумен на квартира, е престъплението е станало в събота. Жената отишла при съседи да помоли да й нацепят дърва, молба, с която се обръщала и преди това към един от комшиите си. Този път при него имало гости и компанията я поканила да изпие с тях чаша вино. Когато тръгнала да си ходи гостенката, след нея излязъл един от мъжете. Последвал я до квартирата й, влязъл вътре и брутално я изнасилил, както придружил действията си с бой – освен разкъсванията в интимната област, жената била с множество кръвонасядания, синини по лицето и разклатени зъби.

След като си задоволил мерака нападателят си тръгнал, но заключим жертвата в квартирата й отвън. Тя прекарала в това състояние близо денонощие, преди да успее да съобщи за изнасилването в полицията. Издирването на извършителя започнало веднага, но във вторник следобед мъжът все още се укривал. Привечер полицаи успели да го открият и задържат.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *